Steunbeer Steigers: Voor ieder project inzetbaar

Wij kunnen ieder steiger project voor u uitvoeren. Van groot tot klein. Van complex tot eenvoudig. Welk ingewikkeld project u ook moet uitvoeren, Steunbeer Steigers denkt met u mee en biedt creatieve oplossingen.

Uw renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden zijn bij ons in veilige en vakkundige handen. Wij monteren uw steigers bij bruggen, kerken, molens, gemeentehuizen, monumentale panden, hijskranen, schepen, kunstwerken, woningen, bedrijfspanden, maar ook bij evenementen en speciale projecten.

Steunbeer Steigers voert veel werkzaamheden uit in de voedingsindustrie, de bouw en de haven. Wij monteren ook veel steigers voor voegers, stucadoors, schilders, metselaars, timmermannen, dakdekkers en kozijn installateurs.

Doorwerkprojecten: zomer en winter doorwerken

Wij regelen dat uw projecten zomer en winter door kunnen gaan. Onze weer- en koudebestendige doorwerk systemen waarborgen de continuïteit van uw project, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Veiligheid boven alles

Bij Steunbeer Steigers staat veiligheid bovenaan.

  • Veiligheid door het werken volgens de Richtlijn Steigers.
  • Veiligheid door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit stalen steigers.
  • Veiligheid door het gebruik van helmen, valgordels, veiligheidsschoenen en het gebruik van voorloopleuningen.
  • En veiligheid door alleen steigerbouwers in te zetten die in het bezit zijn van een diploma steigerbouw Monteur en of 1e monteur en VCA certificaat.
  • Maar ook veiligheid op de plaats van uw project. Geen vrachtwagens met bergen materiaal dat dagen blijft liggen op de locatie en voor overlast kan zorgen. Maar aangepast transport.

Onze uitvoerder: uw aanspreekpunt

Uw vaste aanspreekpunt op de werkplek, onze uitvoerder, controleert de werkzaamheden op veiligheid, housekeeping en voortgang. Uw werkplek laten onze medewerkers veilig en netjes achter en het materiaal voeren wij netjes af.

Eigen materiaal

Steunbeer Steigers beschikt over een assortiment eigen materiaalvan kwalitatief hoogwaardige eigen steigers.

Wilt u meer informatie aanvragen?

Gebruik hier voor onze contactpagina

Klik hier!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!

 0616658644          info@steunbeersteigers.nl