Bij Steunbeer Steigers kunt u zakelijk of particulier een steiger huren. Ons team van ervaren Steigerbouwers zorgt voor de volledige montage en demontage op locatie.

Steunbeer Steigers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar steigerbouwbedrijf voor uw restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden? Of voor uw evenementen en speciale projecten? Steunbeer Steigers is uw professionele partner voor ieder steigerbouw project. Met meer dan 15 jaar steigerbouw ervaring, bedenkt Steunbeer Steigers een oplossing voor al uw projecten, hoe ingewikkeld ook.

Waarom Steunbeer Steigers?

Uw projecten zijn bij Steunbeer Steigers in uiterst ervaren en vakbekwame handen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste en veiligste steigerbouw constructie. Ieder project komen wij van te voren bezichtigen om te zien welke werkzaamheden en steiger constructies er noodzakelijk zijn. Kan uw project het af met een lichte steiger of heeft u juist een zware steiger nodig, zoals een metselsteiger? Door vooraf uw project te bekijken en te bespreken kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke offerte op maat maken.

Steunbeer Steigers is gevestigd in Rotterdam en voert veel werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Zuid-Holland, Brabant, Noord-Holland Amsterdam en Utrecht. Wij zijn landelijk inzetbaar.

Welk project mogen wij voor u uitvoeren?

Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs of vraag onderstaand formulier in:

Heeft u vragen met betrekking tot bepaalde klimmaterialen? Vult u dan alsublieft het onderstaande formulier in. We reageren dan binnen 24 uur op uw vraag.

Verkoop
Verhuur
Steigers
Ladders en trappen
Veiligheidsmaterialen
Geen bestand geselecteerd
hCaptcha

 0616658644          info@steunbeersteigers.nl